21 september 2010

Dags for Mundesi II!

Nu ar vi antligen pa plats i Kukes, som bjuder pa sol och lite varme.

Mike och jag sammanstralade i Tirana igar och idag har vi tagit oss hit upp till norra Albanien. Vi gick direkt till Social Center, dar vi traffade barnen som vi ska arbeta med. Gruppen kommer dessutom besta av ungdomar som centret har kontakt med samt fem personer fran organisationen ALB-aid, minskadeforeningen.

Dagen har agnats at planering och forberedelser. Vi har bytt lokal eftersom det blir tre rullstolsburna deltagare och alltfor jobbigt att bara uppfor trapporna. Vi har packat upp instrument och material, forberett sang som vi ska lara ut, men som ska goras klart av gruppen
som far skriva texten!

Det kanns otroligt bra att vara tillbaks och folk ar valdigt vanliga. Var vard Shpetim tyckte det var fantastiskt att vi gar pa gatorna och halsar pa folk som han inte kanner, trots att han bor har....!

Sedan ar det manga barn, som vi inte kanner, som vill prata med oss. Men de vill ova sin engelska och staller fragor. Kul tycker vi!

Sophia

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej!

Hoppas ni har det riktigt bra. Skulle varit roligt att komma dit igen. Jag antar att ni träffar en del av dem vi träffade förra gången. Hälsa i så fall, och naturligtvis även Mike. Hoppas jag får höra mer när du kommit hem.
Allt gott! /Lasse