5 oktober 2011

Workshopdag 2

Puh, idag har det varit jobbigt - men kul! Det blev en tidig kväll... Eftersom vi ska framträda redan imorgon var det bara att börja repetera det som vi hade valt ut. Idag var vi tvungna att byta lokal och vi hade fått tillgång till pensionärernas aktivitetssal i Sociala Centret. Akustiken var inte den bästa så alla ljud bara rullade runt. Under eftermiddagen gassade solen, så både barn och vuxna kroknade. Men alla jobbade på förvånansvärt bra, även om det var en del hyss och koncentrationssvårigheter på vägen.

Mike hade redigerat inspelningar från gårdagens arbete och nu skulle vi få det hela att knytas ihop. Vi har tre huvuddelar - först har vi krigarnas del och den har barnen inte sett ännu. Ni skulle sett ALB-AID gänget! De hade kanske inte världens roligaste uppgifter på förmiddagen, men  ni skulle ha sett hur de sedan  gick loss ordentligt. Det gick verkligen in för att blir krigare på alla sätt och vis. Kanske inte riktigt såhär butiken Newyorker hade tänkt sig att vi skulle använda deras lager av kulörta scarves!


Den andra delen består av två små korta rörelsersekvenser som kommer från de grafiska bilderna och de mindre barnen som rör sig under transparenta tyger. Lyckan var stor hos flera av dem!Sedan kommer handdansstycket. Vi tyckte det skulle vara slut där men barnen vill prompt spela live, så på ngt sätt ska det bli ett stort jam på slutet där vi ska få med publiken dessutom.Men det får vi ta imorgon för tiden tog slut.....

Inga kommentarer: