5 juli 2013

Njut av sommaren!

Solen värmer äntligen och Vättern glittrar vackert. Campingen fylls med alltfler husvagnar för varje dag och på trottoaren utanför kontorsfönstret trängs turister från Europas alla hörn. Det är semestertider och nu är det dags att ta paus och ladda upp inför en spännande  höst.

Vi rivstartar i augusti med vår internationella sommarkurs i Jönköping, som kommer att bjuda på en alldeles speciell föreställning den 10 augusti. Det vågar jag lova! Mycket ny teknik kommer att användas bl a av Syntjuntan som kommer på besök och inspirerar.

Veckan efter spelar Hi-Hat Xpres på Götaplatsens stora scen och då hoppas vi på många Share Music-fans i publiken. Två weekendkurser med Hi-Hat tema har vi laddat för i Örnsköldsvik och Vara.  Vi är med och gör en musikteknologiworkshop på Beat Meet i Jönköping, en riktig musikfest där 40 band spelar. 

Vi kommer vara på mässor och konferenser i Jönköping, Borås och Ädelfors och medverka på KulturDagNatt i Jönköping. Hi-Hat har spelningar kvar och troligen  blir det en utlandsturné igen. Moskva ska vi också hinna med verkar det som. Och sen har vi nya projekt på kö att ta hand om.

Så ja, förstår ni att det är dags för paus nu?! 

Ha en underbart skön sommar och vi ses när augustimörkret börjar komma tillbaks! 
Sophia


Inga kommentarer: