19 maj 2008

En första "run-through" i Konserthuset

Efter en något stressig morgon och en snabb frukost begav vi oss per fot till Konserthuset för vår första repetition. I början var det lite rörigt innan allt kom på plats. Vi började repa från första numret.

Sedan gick vi igenom de olika numren fram till lunch där vi t.o.m hittade en köttbit i den vegetariska rätten (!). Efter de första repetitionerna gjorde vi en första ”run-through” där vi körde igenom föreställningen från början till slut utan uppehåll. Därefter gick vi igenom det som behövde förbättras.

Sedan var det dags för mitt rep inför kvällskonserten. Vi satte ihop ett dansnummer för permobil och tre dansare. Kl 20.10 drog sedan denna kvällskonsert igång, med en lång räcka bejublade nummer med många starka sånginslag och ett fantastiskt högtflygande nummer involverande en flygvärdinna från Kiruna! Till sist kom ett glädjande besked – Elvis är inte död. Han hade lämnat Graceland för att göra ett gästspel på Vara folkhögskola. Efter en mycket uppskattad låtkavalkad – did he leave the building till damernas stora förtret.

Skrivet av Peter Larsson, fredag 16/5

Inga kommentarer: