22 september 2010

Hemligt mote

Nu ar det sen kvall efter en otroligt lang och innehallsrik dag. Under formiddagen var gruppen narmare 20 personer. Lokalen ar liten men fungerar och det blir annorlunda fokus an i en storre lokal.Och akustiken ar helt ok, vilket ar en fordel nar alla ska spela samtidigt!

Vi introducerade vara 4 karaktarer som ar: Winni - krokodil, Bobby -varg m randiga sockar, Bugi - orange alg med blavita sockar och Boss - liten kaninen. De har alla blivit inbjudna till ett hemligt mote men ingen vet vad som ska handa. Idag har de i grupper fatt arbeta med resan till motet pa berget.

Under eftermiddagen var det den mindre gruppen och vi spelade tillsammans. Det blev flera olika improvisationer som Mike har spelat in for att vi ska kunna anvanda.

Ikvall har vi traffat Rifat och Lavdrim fran var partnerorganisation och pratat om allt som handeroch desvarre inte hander har nufortiden. Arbetslosheten ar ett stort problem och den naringsgren som gar bast ar cafeer. Ca 50 % ar arbetslosa och framforallt ar det kvinnor som ej har nagon sysselsattning. Sa vad gor man?Man sitter tre timmar med samma kopp och sen gar man till cafeet bredvid. Men det ar inte kvinnorna som sitter pa cafeerna....

Sa forutom allt som hander i vart projekt ar det en massa andra intryck som skoljer over en. Allt som berattas. Tankarna snurrar....

Sophia


Inga kommentarer: