7 oktober 2011

Share Music Live framträdde på Jönköpings KulturDagNatt

Nu skulle vi få göra vårt första framträdande. Vi skulle framföra det material vi för ca 1 månad sedan tränade in då vi var i Vara på Fördjupningskurs. Vi samlades alla runt kl 11.30. Det blev många leenden och kramar, för vi är ett gott gäng :-)

Eftersom maten inte hade kommit började vi med att träna ett av våra stycken. Allt för att spara tid :) Men snart kom maten och vi åt lunch. Sedan fortsatte vi att träna. Vi hade ganska kort tid att träna på. Så det gäller att ta vara på den.

                    
Så gav vi oss iväg till torget där vi skulle ge vårt första framträdande. Eftersom scenen inte var tillgänglig för dem använder rullstol gjorde vi det mesta av framträdandet framför scenen. En del av framträdandet kunde göras på scenen. Underlaget framför scenen var kullersten. Det var lite lurigt för mig då jag var rädd att snubbla. Kullersten är inte en funktionshindrads bästa vän :) Vi hade stora högtalare så att musiken hördes riktigt bra ut till publiken.


Andra framträdandet gjorde vi på tågstationen, Resecentrum. Denna gång var scenen mitt ibland folk där man går. Det blev en helt annan känsla och upplevelse.

Det var många som passerade och det blev lite mer intimt. Därför blev det svårare att nonchalera. En dam stannade till och tittade lite förvirrat omkring sig tills hon förstod att hon stod mitt på ”scenen”, då avlägsnade hon sig. Ganska häftig känsla:)

Båda framträdandena blev lyckade, men med helt olika känsla. Vi avslutade dagen med en gemensam samling och utvärdering där vi fick säga vad vi tyckte om dagen. Många var glada och tyckte att det gått riktigt bra, med tanke på den korta tiden vi hade på oss att repetera.
Karin

Inga kommentarer: