7 augusti 2013

En fantastisk inre resa

Mycket händer hela tiden här på Share Musics fantastiska läger som ska leda till en föreställning nu på lördag på Husqvarna Teater. Om ni har möjlighet - kom och titta på en helt unik föreställning om jag tror har allt en bra föreställning ska ha! 

Tänk att en hel föreställning repar vi in på bara en vecka.... 26 deltagare från olika länder och som pratar olika språk och har olika rörelseförmågor, assistenter och ett ledarteam som inte känner varandra sedan innan, tillsammans skapar en föreställning - där allt är gjort under lägertiden - under enbart en vecka... Tänk lite extra på det... För mig är det nästan obegripligt. Ändå är jag här.

Jag ser hur vi arbetar mer och mer tillsammans, lär känna varandra mer och mer, anpassar oss till varandra mer och mer. Det är verkligen en fantastisk inre resa att få uppleva allt detta. Tankarna kommer igång. Den egna kreativiteten sätter fart... Man får nya vänner... Upplever nya kulturer tillsammans med våra utländska deltagare. Att själv se och höra och själv visa och göra..Det väcker sinnen och minnen. Gråt och skratt. Detta är skrivet i denna ljuva sommarnatt.

Karin Delén, gästbloggare

Inga kommentarer: