13 december 2013

Mässor, Mötesplatser, Människor


Detta år har Share Music Sweden deltagit på flera olika mässor, närmare bestämt fyra stycken. Det var en ideal möjlighet att träffa nya människor, samt våra Share Music vänner som stod sidan vid sidan med oss i montrarna.

Mässa med dansworkshop
Det började med Leva & Fungera mässan i Göteborg, tre dagar i april. Det är en mässa och en tillgänglig mötesplats för alla med funktionsnedsättning, för dem som arbetar inom hjälpmedel, assistans, osv. En riktigt stor mässa. Man träffar mycket folk som man får möjlighet att berätta om Share Music för. Flera blir intresserade av vår verksamhet och vill få vårt nyhetsbrev. På mässan hade vi dansworkshops under ledning av Veera SuvaloGrimberg, koreograf för dansgruppen Spinn.

Sprida information i olika sammanhang
Hösten inleddes med att vi deltog under en mässa på Högskolan i Borås, med temat kommunikativa och kognitiva hjälpmedel. Dans och sång är ju också ett mycket bra sett att kommunicera på. Både i Göteborg och Borås kom tidigare Share Music-deltagare och stod i vår monter och hjälpte oss sprida information och prata med besökare om vår verksamhet.

Nästa anhalt var Huskvarna. Temat var ” Tillsammans för en jämlik hälsa”. Alla mår vi bra av att få utrycka oss dans och musik. Min kollega Åsa och jag fick knappt 10 minuter på oss att berätta lite om Share Music. Vi börjar bli riktigt bra på snabba presentationer.

Inspiriation och glädje
Sista mässan var i Vänersborg under temat ”Livet ska byggas utav glädje”, en inspirationsmässa med bl.a. mycket sång, musik och glädje. Där fick kollegan Natallia och jag presentera Share Music på scen. Hannes Edström, deltagare i Hi-Hat Xpres, var med oss och föreläste.

Det händer mycket trevligt :) och visst var det spännande att berätta för folk om våra aktiviteter, som inte har hört talas om Share Music tidigare. Vi fick många nya intryck, idéer och följare!

/Karin 

Karin i Borås

 Leva & Fungera Mässa 2013 med Henric, Christer, Joakim och Anna

Anna och Per på besök, Leva & Fungera 2013

Dansworkshop med Veera, Leva & Fungera 2013 
Karin i Vänersborg på mässan 'Livet ska byggas utav glädje'

Inga kommentarer: