30 november 2009

Mundesi group about Nov 19

Data 19.11.2009

Izet Ademaj:
I mostly liked the work in group that we made about the outspace and inspace case.
Me shume me pelqeu puna ne grup qe beme ne lidhje me Hapesiren.

Lutfi Hasanaj:
I liked the play with the microphones and the exercises that we made with the others.
Me pelqeu loja me mikrofona dhe ushtrimet qe beme bashke me te tjeret.

Lirije Gjana:
I enjoyed the exercises and the work in groups.
Me pelqyen ushtrimet dhe puna ne grup.

Doriana Gjuta:
I liked very much the work in groups and the microphones play, the sounds.It was really fun.
Me pelqeu shume puna ne grup dhe loja me mikrofona, tingujt. Ishte me te vertete zbavitese.

Inga kommentarer: