22 november 2009

Music from our soul and heart

Today we performed all the pieces that we've been preparing during these days and it was so beautiful. We liked all performances and we were glad that in anyway we participated in some of these. We think that we've made a great job together with the trainers and that we tried to do something really nice and beautiful with music. The music came from our soul and all the things we've done came from our heart. /The Mundesi project group from Albania

Sot performuam te gjitha pjeset qe kishim pergatitur gjate ketyre diteve dhe ishte dicka shume e bukur. Te gjitha performancat na pelqyen dhe ishim te gezuar qe ne nje fare menyre morem pjese ne disa prej tyre. Mendojme se kemi bere nje pune goxha te madhe se bashku me trajneret dhe qe u perpoqem te benim dicka me te vertete te bukur dhe te kendshme me muzike. Muzika buronte nga shpirti dhe te gjitha gjerat i beme me zemer.

Inga kommentarer: